Wat door mijn gedachten gaat en wat mij te wachten staat. wilt U dat ik achterlaat bij U, Jezus. Want ik kan bij U terecht. Nu doe ik wat U mij zegt. Want wat voor mij is weggelegd door U is goed, is goed! refrein Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat ik leef. Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat U leeft. Ik hoef niet bang te zijn voor morgen, want ik houd mij aan U vast. Vandaag is de dag. strofe 2 Mijn angst laat ik achter mij. Mijn twijfels zet ik opzij. Ik leg mijn verlangens bij U neer, Jezus. Want ik kan bij U terecht. Nu doe ik wat U mij zegt, want wat voor mij is weggelegd door U is goed, is goed! brug Ik wil altijd bij U zijn Ik wil altijd bij U zijn Uw waarheid houdt mij overeind. Uw waarheid houdt mij overeind Ik wil altijd bij U zijn. Ik wil altijd bij U zijn Uw waarheid houdt mij overeind. Uw waarheid maakt mij vrij. refrein 2 Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat ik leef. Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat U leeft. Ik hoef niet bang te zijn voor morgen. Al mijn angsten en mijn zorgen; Weg ermee! U wil ik volgen. U kent mij, U houdt mij vast. Vandaag is de dag. slot Vandaag is de dag Vandaag is de dag Vandaag is de dag

SHARE