Vandaag is de dag-Paul Baloche

Wat door mijn gedachten gaat en wat mij te wachten staat. wilt U dat ik achterlaat bij U, Jezus. Want ik kan bij U terecht. Nu doe ik wat U mij zegt. Want wat voor mij is weggelegd door U is goed, is goed! refrein Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat ik leef. Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat U leeft. Ik hoef niet bang te zijn voor morgen, want ik houd mij aan U vast. Vandaag is de dag. strofe 2 Mijn angst laat ik achter mij. Mijn twijfels zet ik opzij. Ik leg mijn verlangens bij U neer, Jezus. Want ik kan bij U terecht. Nu doe ik wat U mij zegt, want wat voor mij is weggelegd door U is goed, is goed! brug Ik wil altijd bij U zijn Ik wil altijd bij U zijn Uw waarheid houdt mij overeind. Uw waarheid houdt mij overeind Ik wil altijd bij U zijn. Ik wil altijd bij U zijn Uw waarheid houdt mij overeind. Uw waarheid maakt mij vrij. refrein 2 Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat ik leef. Vandaag is de dag die U geeft en ik ben dankbaar en blij dat U leeft. Ik hoef niet bang te zijn voor morgen. Al mijn angsten en mijn zorgen; Weg ermee! U wil ik volgen. U kent mij, U houdt mij vast. Vandaag is de dag. slot Vandaag is de dag Vandaag is de dag Vandaag is de dag

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.